Pc Mobile Techno-Zone: Cinema 4D Όλα τα νέα της τεχνολογίας σε ένα blog

Σελίδες

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Cinema 4D



Από τις απλές κινηματογραφικές προβολές, περάσαμε στις ψηφιακές, στις 3D και πολλές φορές σκεφτόμαστε τι άλλο μπορεί να μας περιμένει. Σκεφτείτε έναν ήρωα στην οθόνη να φτερνίζεται και να έρχεται κάτι προς το μέρος σας, σκεφτείτε να φυσάει αέρας από τα δεξιά της οθόνης και να έρχεται όντως αέρας προς το μέρος σας από αυτή την κατεύθυνση.


Αυτό είναι το επόμενο βήμα, το λεγόμενο και ως Cinema 4D. Το CJ Group που εδρεύει στη Νότια Κορέα διαχειρίζεται τη μεγαλύτερη αλυσίδα κινηματογράφων στην Ασία και σκοπεύει να παρέχει τον ανάλογο εξοπλισμό σε 200 αίθουσες και στις ΗΠΑ.

Στόχος είναι να δημιουργηθούν αυτοί οι next-gen κινηματογράφοι μέσα στην επόμενη πενταετία, ξεκινώντας από το Los Angeles και τη Νέα Υόρκη. Το σετ των μηχανημάτων θα περιλαμβάνει διάφορες αντλίες που θα μπορούν να ψεκάσουν νερό, να δημιουργήσουν ομίχλη, καθώς και να προσφέρουν διάφορες μυρωδιές. Ακόμη, μεγάλοι ανεμιστήρες και ειδικά φώτα μπορούν να εξομοιώσουν μία light εκδοχή των πιο γνωστών οπτικών εφέ. Υπολογίστε πάντως ότι το κόστος μετατροπής μίας αίθουσας σε 4D κοστίζει περί τα 1.630.000€!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...