Pc Mobile Techno-Zone: Δόθηκε η ακριβής ημερομηνία διάθεσης των Windows 8 Όλα τα νέα της τεχνολογίας σε ένα blog

Σελίδες

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Δόθηκε η ακριβής ημερομηνία διάθεσης των Windows 8




Γνωρίζουμε εδώ και πολύ καιρό ότι η Microsoft προγραμματίζει την διάθεση των νέων Windows 8 κάποια στιγμή εντός του Φθινοπώρου, αλλά δεν είχε δοθεί μέχρι στιγμής ακριβή ημερομηνία. Πλέον πάρθηκε η οριστική απόφαση, στις 26 Οκτωβρίου ξεκινά η κυκλοφορία του νέου λειτουργικού συστήματος είτε ως αναβάθμιση είτε ως προϊόν εγκατεστημένο σε νέες συσκευές όπως PC και tablets (Microsoft Surface).


Η αποκάλυψη έγινε εχτές από τον κ. Steven Sinofsky στο πλαίσιο της ετήσιας συνάντησης του τμήματος πωλήσεων. Έχουν περάσει σχεδόν τρία ολόκληρα χρόνια από τότε που κυκλοφόρησαν τα Windows 7 και μια ανανεωμένη έκδοση αυτών ήταν απαραίτητη. Παράλληλα, την ίδια χρονική περίοδο αναμένεται να κυκλοφορήσει και το Microsoft Surface tablet, στο οποίο η εταιρία στηρίζει πολλά τόσο για την εμπορική του επιτυχία όσο και για την συμβολή του στην περαιτέρω προώθηση του νέου λειτουργικού συστήματος. Βέβαια θα έχουμε μια σειρά νέων μοντέλων φορητών συσκευών και από άλλους κατασκευαστές του χώρου.

Αυτά όσον αφορά την έκδοση των Windows RT που θα βρουν εφαρμογή κυρίως σε συσκευές όπως tablets. Μην ξεχνάμε ωστόσο ότι υπάρχει και μια πιο αναβαθμισμένη έκδοση, τα Windows 8 Pro, με περισσότερες δυνατότητες.


[ΠΗΓΗ]
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...