Pc Mobile Techno-Zone: To Sony NW-Z1000δ δεν είναι smartphone κι ας «τρέχει» Android. Τι να είναι αραγε; Όλα τα νέα της τεχνολογίας σε ένα blog

Σελίδες

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

To Sony NW-Z1000δ δεν είναι smartphone κι ας «τρέχει» Android. Τι να είναι αραγε;

Ένα νέο gadget κυκλοφόρησε από την Sony στην Ιαπωνία. Είναι το νέο Walkman της και ο νέος μεγάλος αντίπαλος του iPod. Και «τρέχει» το λειτουργικό σύστημα Android!

To Android δεν είναι ένα λειτουργικό σύστημα που παίζει μόνο σε κινητά και σε tablet PCs. H Sony το χρησιμοποιεις στο NW-Z1000, το νέο της φορητό MP3 Player που θα αποτελέσει την επόμενη γενιά του Walkman και που η ιαπωνική εταιρεία φιλοδοξεί ότι θα γίνει σύντομα το αντίπαλον δέος του iPod. Στην πατρίδα της, η Sony το έχει ήδη κυκλοφορήσει στις αγορές και σύντομα θα αρχίζει να το πουλάει και στις ΗΠΑ και στη συνέχεια στην Ευρώπη. Από μακριά, θα βάζαμε το χέρι μας στη φωτιά ότι πρόκειται για smartphone -κι όμως είναι απλώς ένας MP3 Player, περίπου στο στυλ του iPod Touch. Διαθέτει μια αρκετά ευμεγέθη οθόνη 4,3 ιντσών με ανάλυση 800 X 480 pixels. Στην Ιαπωνία κυκλοφορεί σε εκδόσεις των 16, 32 και 64 GB με τιμές που αρχίζουν από τα 280 και φθάνουν στα 360 ευρώ. Αισθητικά ξεχωρίζει για την κούρμπα που κάνει στην πλάτη του, που διευκολύνει τον χρήστη να το κρατάει γερά στο χέρι του και, φυσικά, για το πόσο λεπτό είναι -αν και αυτό ήταν ένα χαρακτηριστικό των Walkman από την πρώτη στιγμή που πέρασαν στον ψηφιακό κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...