Pc Mobile Techno-Zone: Ανακοίνωσε το ανθεκτικό Optimus GJ Όλα τα νέα της τεχνολογίας σε ένα blog

Σελίδες

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Ανακοίνωσε το ανθεκτικό Optimus GJ

Ανακοινώθηκε από την LG το νέο, high-end Optimus GJ το οποίο, σύμφωνα με την εταιρία, είναι ανθεκτικό τόσο σε σκόνη όσο και σε νερό (στο 1 μέτρο για 30 λεπτά). Πρόκειται για μια αναβαθμισμένη έκδοση του Optimus G η οποία όμως διαθέτει χαρακτηριστικά που της επιτρέπουν να παραμένει «ζωντανή» σε αντίξοες συνθήκες. Βλέπουμε λοιπόν πως μετά τα Sony Xperia Z και Xperia ZR, όλο και περισσότερες εταιρίες μπαίνουν στον «χορό» των ανθεκτικών συσκευών.


Πιο συγκεκριμένα, το νέο αυτό smartphone διαθέτει οθόνη IPS 4,7 ιντσών HD ανάλυσης (720p), επεξεργαστή τεσσάρων πυρήνων Qualcomm Snapdragon S4 στο 1,5GHz, μνήμη RAM στα 2GB, εσωτερική μνήμη στα 16GB επεκτάσιμη μέσω κάρτας μνήμης microSD, κάμερα στα 13MP, Bluetooth 4.0, μπαταρία στα 2.280mAh και Android 4.1.2 Jelly Bean. Έχει μέγεθος 131,9x68,9x8,5 χιλιοστά και είναι ουσιαστικά ελάχιστα μεγαλύτερο του Optimus G (136,9x68,9x9,9 χιλιοστά), ενώ ξεχωρίζει το βασικό του χαρακτηριστικό, η αντοχή σε νερό και σκόνη.

Αρχικά θα είναι διαθέσιμο για την Ταϊβάν στα 600 δολάρια, χωρίς όμως να ξέρουμε το πότε και το εάν θα διατεθεί παγκόσμια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...