Pc Mobile Techno-Zone: Όσοι περιμένουν το Android 5.0, πρέπει να συμβιβαστούν προς το παρόν με το Android 4.3 Όλα τα νέα της τεχνολογίας σε ένα blog

Σελίδες

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Όσοι περιμένουν το Android 5.0, πρέπει να συμβιβαστούν προς το παρόν με το Android 4.3



Ένα μήνα πριν το Google I/O, το συνέδριο προγραμματιστών της αμερικανικής εταιρείας, πολλοί είναι εκείνοι που συζητούν για την επόμενη έκδοση του Android και την αναμένουν με αγωνία.

Εκεί, όμως, που πιστεύαμε ότι ήρθε η ώρα να δούμε επιτέλους το Android 5.0 (το επονομαζόμενο και ως “Key Lime Pie“) ίσως δούμε απλά μία επόμενη έκδοση του Jelly Bean,το Android 4.3.

Αυτό αναφέρει το Android Police, παρουσιάζοντας κάποια στοιχεία που το αποδεικνύουν. Σημειώνει ότι το build number της επόμενης έκδοσης του Android είναι το JWR23B, κάτι που από το πρώτο γράμμα του φανερώνει ότι η εταιρεία θα συνεχίσει να προσφέρει νέες εκδόσεις, με βάση το Jelly Bean για λίγο ακόμη. Η συγκεκριμένη έκδοση έχει φανεί σε κάποια server logs και φαίνεται ότι τη χρησιμοποιούν υπάλληλοι της Google, ενώ αντίστοιχες ενδείξεις για την ύπαρξη του Android 5.0 δεν έχουν φανεί ακόμη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...