Pc Mobile Techno-Zone: 4 Games του 2013 που αξίζει να δοκιμάσεις Όλα τα νέα της τεχνολογίας σε ένα blog

Σελίδες

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

4 Games του 2013 που αξίζει να δοκιμάσεις


1.  Sniper: Ghost Warrior 2 

Κινούμενο στα χνάρια του επιτυχημένου προκατόχου του και φτιαγμένο με την τεχνολογία CryEngine 3. Οι αποστολές του Sniper: Ghost warrior 2 έχουν εκπληκτικά γραφικά και πολλές προκλήσεις για τον gamer που πρέπει να στοχεύσει άριστα για να νικήσει τον εχθρό. Η νέα CryEngine 3, δίνει στο game ρεαλιστική απόδοση physics στις σφαίρες, στις αποστάσεις που πρέπει να διανύσουν καθώς και στον άνεμο που τις επηρεάζει και όλα αυτά σε πραγματικό χρόνο.


2. Tom Clancy’s Rainbow 6: Patriots


Ακολουθώντας τις ίδιες βελτιώσεις που υπέστη και η σειρά Ghost Recon Advanced Warfighter, το Rainbow Six Patriots είναι μια εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη. Με νέα μηχανή γραφικών, συνεργατικό παιχνίδι μέχρι 4 παίχτες, νέα όπλα και εξελιγμένο ΑΙ, ο τίτλος φέρνει μια επανάσταση στη νέα γενιά. Η ομάδα Rainbow καλείται να ενεργήσει στο Las Vegas, προσπαθώντας να ελευθερώσει ένα ξενοδοχείο από τα δεσμά αμείλικτων τρομοκρατών. Το gameplay γίνεται πιο απλό, η δράση πιο άμεση αλλά δίχως να χάνεται η τακτική πλευρά των πραγμάτων. Το Rainbow Six Patriots εξελίσσεται σε όλα τα κομμάτια που μετράνε, φέρνοντας μια εμπειρία που όχι μόνο θα ικανοποιήσει τους οπαδούς της σειράς αλλά θα φέρει και πολλούς νέους.


3. Grid 2

Το Grid 2 της Codemasters σε προκαλεί να είσαι γρήγορος και να τερματίζεις πάντα πρώτος σε έναν κόσμο γεμάτο κόντρες!Μετά την επιτυχία του Grid, έρχεται το Grid 2, το οποίο έχει αναπτυχθεί στην βραβευμένη EGO Game Technology Platform και υπόσχεται έναν εκπληκτικό κόσμο για τους λάτρεις του racing game! Τέλεια γραφικά συνθέτουν ένα αγωνιστικό σκηνικό και ανεβάζουν τα standards των αγωνιστικών παιχνιδιών!


4. Tomb Raider (2013)

Η Square Enix παρουσιάζει το νέο πολύαναμενόμενο παιχνίδι που θα συναρπάσει μικρούς και μεγάλους gamers!
Το παιχνίδι προσφέρει απαράμιλλο gameplay που συνδυάζει την ξέφρενη δράση και τη διαρκή εξερεύνηση στα πρότυπα που μόνο ένα Tomb Raider μπορεί να σας προσφέρει! Η ιστορία εξερευνά την έντονη και σκοτεινή ιστορία της Lara και την μεταμόρφωση της από μια φοβισμένη γυναίκα σε σκληροτράχηλη μαχήτρια.
Οπλισμένη μόνο με ωμά ένστικτα και τη δυνατότητά της να σπρώξει τα όρια της ανθρώπινης της αντοχής, η Lara πρέπει να πολεμήσει για να ξετυλίξει τη σκοτεινή ιστορία ενός ξεχασμένου νησιού και να δραπετεύσει από τα δεσμά του. Τo campaign της νέας περιπέτειας της Lara θα έχει διάρκεια 12-15 ώρες ανάλογα με το πώς προσεγγίζει ο εκάστοτε παίκτης τις διάφορες καταστάσεις που του παρουσιάζονται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...