Pc Mobile Techno-Zone: Η ZTE παρουσίασε ένα νέο Windows 8 tablet υπό την ονομασία V98 Όλα τα νέα της τεχνολογίας σε ένα blog

Σελίδες

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Η ZTE παρουσίασε ένα νέο Windows 8 tablet υπό την ονομασία V98





Στην προγραμματισμένη εκδήλωση της Intel για την αποκάλυψη του επεξεργαστή Clover Trail που έλαβε χώρα στο Σαν Φρανσίσκο, η ZTE βρήκε την ευκαιρία να παρουσιάσει το δικό της – πρώτο - Windows 8 tablet, εγκαινιάζοντας τη συνεργασία της με την Microsoft για την υλοποίηση της κατασκευής του νέου ZTE V98, το οποίο αναμένεται να εμφανιστεί εντός του πρώτου τριμήνου του επόμενου έτους.



Χωρίς καμία άλλη αμφιβολία, αυτό είναι και επισήμως το πρώτο tablet της ZTE που θα χρησιμοποιεί το λειτουργικό σύστημα Windows 8, εφοδιασμένο με οθόνη LCD αφής, μεγέθους 10.1 ιντσών (ανάλυσης 1366 x 768 pixel) σε μια συσκευή που ζυγίζει περίπου 700 γραμμάρια. Οι γωνίες του νέου αυτού tablet έχουν κάποια «κοψίματα» που θυμίζουν πολύ τα ακριανά σημείου του νέου iPhone 5.

Κάτω από αυτό το όμορφο εξωτερικό «σασί» έχει συμπεριληφθεί ένας διπύρηνος επεξεργαστής Intel Atom Z2760 με ROM 64GB, μνήμη RAM 2GB και διαθέσιμο χώρο αποθήκευσης 32 GB (συν του ότι υπάρχει και υποδοχή για εισαγωγή κάρτας microSD). Για το θέμα της συνδεσιμότητας του, έχει προβλεφτεί η υποστήριξη WiFi 802.11 a/b /g /n, GPS, 3G, Bluetooth 4.0, tri-band UMTS, quad-band GSM και NFC. Παράλληλα, φέρει κάμερα 8MP και εμπρόσθια των 2MP.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...