Pc Mobile Techno-Zone: Η Microsoft δωρίζει συσκευές με Windows 8 σε όλο το προσωπικό της Όλα τα νέα της τεχνολογίας σε ένα blog

Σελίδες

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Η Microsoft δωρίζει συσκευές με Windows 8 σε όλο το προσωπικό της

H Microsoft μέσω του Steve Ballmer ανακοίνωσε σε event της εταιρίας πως οι περίπου 90.000 εργαζόμενοι της θα λάβουν ως δώρο Windows 8 συσκευές, όπως το Surface με Windows RT, αλλά και κάποιο Windows Phone 8 κινητό.

Οι συσκευές αυτές θα φτάσουν στο προσωπικό της Microsoft προς τα τέλη της χρονιάς, ενώ λίγο νωρίτερα αναμένεται να τους δοθεί και ένας υπολογιστής γραφείου με touch δυνατότητες.Το Forbes αναφέρει πως οι υπολογιστές αυτοί μπορεί να είναι είτε desktop, είτε laptop, είτε ultrabook, ακόμα και tablet.

Όπως και πριν δυο χρόνια, είναι καθαρά μια κίνηση «τόνωσης» του υπαλληλικού προσωπικού της εταιρείας αλλά και ένας τρόπος να γνωρίσουν καλύτερα το νέο λογισμικό και τα προϊόντα αυτής. Το αν αυτό τώρα θα βοηθήσει στον ανταγωνισμό με την Apple και την Google αλλά και στην επίτευξη μιας καλύτερης πορείας για την MS στον χώρο του mobility παραμένει άγνωστο, ο χρόνος θα το δείξει.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...