Pc Mobile Techno-Zone: Skype: Σημαντική αναβάθμιση για Android OS συσκευές Όλα τα νέα της τεχνολογίας σε ένα blog

Σελίδες

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Skype: Σημαντική αναβάθμιση για Android OS συσκευές



Το Skype πιστό στις αναβαθμίσεις, κυκλοφόρησε χθες την καινούργια του έκδοση για Android κινητά, την 2.6. Πρόκειται για ένα αρκετά σημαντικό update, μια και προστέθηκε η δημοφιλής λειτουργία της ανταλλαγής αρχείων, φωτογραφιών βίντεο κλπ μέσω κινητών η μέσω κινητού και PC.

Eκτός από αυτή την σημαντικότατη προσθήκη, το Skype φρόντισε και για την διόρθωση πολλών bugs του προγράμματος, όπως την βελτίωση της ζωής της μπαταρίας αλλά και της ποιότητας video call σε κινητά /tablet που εξοπλίζονται με επεξεργαστή Nvidia Tegra 2. Επίσης στην λίστα συμβατότητας του προγράμματος, έχουμε και δυο καινούργιες προσθήκες, των Motorola RAZR και Droid 4. Έτσι, πλέον η λίστα επεκτείνεται σε όλα σχεδόν τα κινητά Android που φορούν από την έκδοση 2.2 και πάνω.

Ο υποφαινόμενος πάντως δοκίμασε την καινούργια λειτουργία ανταλλαγής αρχείων και την βρήκε άκρως αποτελεσματική με τις γνωστές υψηλές ταχύτητες κατά την διάρκεια της ανταλλαγής. Επίσης, το πρόγραμμα στο νεοαποκτηθέν LG Optimus 2x με επεξεργαστή Tegra 2, τρέχει χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα και με ελάχιστη κατανάλωση μπαταρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...