Pc Mobile Techno-Zone: BlueStacks: Τρέξτε Android εφαρμογές σε Windows υπολογιστές Όλα τα νέα της τεχνολογίας σε ένα blog

Σελίδες

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

BlueStacks: Τρέξτε Android εφαρμογές σε Windows υπολογιστές

Το BlueStacks, το ειδικό λογισμικό που επιτρέπει στους κατόχους Android smartphones να τρέχουν τις Android εφαρμογές τους στο PC, πλέον αναβαθμίστηκε. Η κυριότερη αλλαγή έχει να κάνει με το οτι πλέον υποστηρίζει και Windows Vista και XP, πράγμα που σημαίνει οτι περισσότεροι άνθρωποι θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις εφαρμογές τους σε μεγαλύτερη οθόνη.

Πάντως, όπως είναι φυσικό, δημιουργούνται κάποια ερωτήματα όσον αφορά την ουσιαστική χρησιμότητα αυτής της εξέλιξης.Φαντάζομαι βέβαια οτι υπάρχουν εφαρμογές που κάποιοι θα θέλουν να έχουν και στο smartphone/tablet και στο PC τους, και αυτό το πρόγραμμα τους δίνει αυτή την επιλογή.

 Το BlueStacks είναι διαθέσιμο για δωρεάν download και περιλαμβάνει το app Cloud Connect μέσω του οποίου γίνεται η μεταφορά των εφαρμογών από το κινητό στο BlueStacks που πρέπει να είναι εγκατεστημένο στο PC. Η έκδοση Pro είναι ακόμα υπό ανάπτυξη και θα έχει όλα τα χαρακτηριστικά της δωρεάν έκδοσης συν απεριόριστες premium εφαρμογές όπως Angry Birds, Fruit Ninja κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...