Pc Mobile Techno-Zone: Ένα Samsung Galaxy S III εξερράγη προκαλώντας έγκαυμα Όλα τα νέα της τεχνολογίας σε ένα blog

Σελίδες

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Ένα Samsung Galaxy S III εξερράγη προκαλώντας έγκαυμα


Εκατοντάδες είναι οι αναφορές αλλά και οι αστικοί μύθοι για κινητά που πιάνουν φωτιά ή μπαταρίες που προκαλούν μικρές εκρήξεις.

Αυτή την φορά όμως η Samsung είναι αρκετά θορυβημένη από την καταγγελία ενός περιστατικού, που αφορά μια 18χρονη από την Ελβετία.
Το ολοκαίνουριο κινητό της, εξερράγη ενώ ήταν στην τσέπη της και της άφησε ένα σοβαρό έγκαυμα 3ου βαθμού.
Η Fanny Schlatter ήταν στην δουλειά της όταν συνέβη το ατυχές περιστατικό.
Το Samsung Galaxy S III άρχισε να υπερθερμαίνεται και σε λίγα δευτερόλεπτα πήρε φωτιά.
Ο εργοδότης της κοπέλας χρειάστηκε να σκίσει το παντελόνι της, για να μπορέσει να αποκολλήσει την συσκευή, η οποία είχε αρχίσει να κολλάει πάνω στο δέρμα, καταφέρνοντας να διαπεράσει το ύφασμα.
Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να δεχτεί τις πρώτες βοήθεια στον μηρό της που είχε υποστεί σοβαρές πληγές και αμέσως μετά αποφάσισε να κινηθεί νομικά.
Η συσκευή, μαζί με την καταγγελία, κατέφτασε στα κεντρικά της Ελβετικής Samsung, η οποία με την σειρά της, έστειλε το τηλέφωνο για εξονυχιστική έρευνα στο Ασιατικό εργαστήρι της εταιρείας και υποσχέθηκε πως θα αποζημιώσει την κοπέλα ενώ θα δώσει και επισήμως εξηγήσεις για το πως έγινε το περιστατικό.
Σε πρώτη φάση πάντως τόνισε πως είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό και δεν υπάρχει καμία άλλη καταγγελία για αντίστοιχα συμβάντα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...