Pc Mobile Techno-Zone: Το μεγαλύτερο videogame του κόσμου είχε για οθόνη κτίριο! Όλα τα νέα της τεχνολογίας σε ένα blog

Σελίδες

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Το μεγαλύτερο videogame του κόσμου είχε για οθόνη κτίριο!




«Το Pong είναι παλιό παιχνίδι, γιατί να νοιαστεί κάποιος;»

Αν και ξεκίνησε το εγχείρημά του ακούγοντας τα παραπάνω, ο Frank Lee, καθηγητής υπολογιστών και συνιδρυτής του προγράμματος σχεδιασμού του παιχνιδιού Drexel, δεν πτοήθηκε καθόλου και έστησε το μεγαλύτερο videogame του κόσμου, χρησιμοποιώντας σαν οθόνη την όψη ενός κτιρίου 29 ορόφων.



«Η αρχική ιδέα μου ήρθε το 2008. Καθώς οδηγούσα ένα βράδυ είδα τα αστραφτερά φώτα του Cira Centre. Τα led φώτα του κτιρίου είναι τοποθετημένα έτσι ώστε να αποτελούν τμήμα της δομής του κτιρίου. Όλα τα υπόλοιπα βράδια συνήθισα απλώς να περνάω από εκεί, αλλά εκείνη τη φορά είδα τουβλάκια από το Tetris να σχηματίζονται μπροστά μου και έτσι ξεκίνησε αυτό το μεγάλο ταξίδι προσπαθώντας να κάνω αυτό το παιχνίδι πραγματικότητα», δηλώνει ο Lee.




Μπορεί να χρειάστηκε μεγάλη προετοιμασία, αλλά το εγχείρημα έγινε πράξη!!

Παραπάνω από εκατό άτομα αψήφησαν το δυνατό κρύο και βρέθηκαν στο Cira Centre της Φιλαδέλφεια, για να απολαύσουν, αλλά και να παίξουν Pong.

Το παιχνίδι έγινε στην φωτισμένη από led φώτα πλευρά του κτιρίου και είχε διαδραστικό χαρακτήρα δίνοντας την ευκαιρία σε όσους ήθελαν να πάρουν μέρος, χαρίζοντας ένα απολαυστικό θέαμα!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...