Pc Mobile Techno-Zone: Αναβαθμίσεις στα WP 7.8 με το πιο σημαντικό η μεταφορά αρχείων μέσω Bluetooth Όλα τα νέα της τεχνολογίας σε ένα blog

Σελίδες

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Αναβαθμίσεις στα WP 7.8 με το πιο σημαντικό η μεταφορά αρχείων μέσω Bluetooth






Πρόσφατα η Microsoft έκανε μια έρευνα, ζήτησε από τους καταναλωτές να επιλέξουν τι θέλουν στην έκδοση WP 7.8 που θα λάβουν, μιας και μένουν εκτός απο τα WP8. Το Nokia Conversations λοιπόν, αποκάλυψε κάποια από τα χαρακτηριστικά που θα περιέχει η αναβάθμιση σε WP 7.8 για τα σημερινά Lumia smartphone, με ενδιαφέρουσες λειτουργίες να μπαίνουν στη λίστα.


Θα υπάρχει λοιπόν μια νέα αρχική οθόνη σχεδόν ίδια με αυτήν των Windows Phone 8, η οποία θα δίνει την εντύπωση πως δεν έχετε την WP 7.8 αλλά την ολοκαίνουργια εκδοχή. Θα υπάρχει επίσης ο «Ringtone Maker», όπου θα σας δίνει την δυνατότητα δημιουργίας του δικού σας ήχου κλήσης, το «Contact Share» για διαμοιρασμό επαφών μέσω Bluetooth (επιπρόσθετα της χρήσης SMS και e-mail για αυτήν την δυνατότητα) ενώ τέλος, το πιο σημαντικό μάλλον χαρακτηριστικά, η δυνατότητα μεταφοράς αρχείων μέσω Bluetooth σε άλλες συσκευές.

Επίσης, ετοιμάζονται για τους φανατικούς gamer τα «Draw Something» και «Words with Friends» της Zynga, ενώ θα δούμε και νέες εφαρμογές από Bloomberg, WhatsApp, Groupon και πολλές ακόμα. Παράλληλα, έρχεται το «Cinemagraph» αλλά και αναβαθμίσεις στο «Smart Group Shot» μαζί με μερικές εκπλήξεις στο κομμάτι της φωτογραφίας για τα υπάρχοντα Lumia. Η λίστα δεν έχει κλείσει ακόμα, οπότε ενδιαφέρον θα έχει να δούμε την συνέχεια της.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...