Pc Mobile Techno-Zone: Απαγορεύτηκε η πώληση iPhone και Blackberry στην Αργεντινή Όλα τα νέα της τεχνολογίας σε ένα blog

Σελίδες

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Απαγορεύτηκε η πώληση iPhone και Blackberry στην Αργεντινή


Η κυβέρνηση της Αργεντινής αποφάσισε να δώσει τέλος στην εισαγωγή και πώληση των iPhone και Blackberry συσκευών. Η απαγόρευση αυτή συμπεριλαμβάνει όλα τα κινητά που κατασκευάζονται εκτός Αργεντινής αλλά η Apple και η RIM είναι από τις μεγαλύτερες εταιρίες που δεν έχουν δικά τους εργοστάσια στην Αργεντινή, οπότε τα μάτια όλων είναι πάνω σε αυτές τις δύο.


Οι Nokia, Samsung, LG και η Motorola έχουν ήδη κατασκευάσει εργοστάσια στην Αργεντινή οπότε θα αποφύγουν τον συγκεκριμένο νόμο. Η Apple και η RIM όμως ατυχήσανε διότι έχουν μείνει με μοναδική επιλογή το να χτίσουν και αυτές ένα εργοστάσιο στην Αργεντινή.


Αυτός ο νόμος περί απαγόρευσης των "ξενόφερτων" κινητών τηλεφώνων είναι ένα από τα μέτρα για την κρίση που περνάει η χώρα και είναι παροδικός μέχρι να γιατρευτεί η οικονομία της χώρας. Η Apple και η RIM λέγεται πως έχουν το 60% της αγοράς των smartphones στην Αργεντινή οπότε αυτό θεωρείται αρκετά μεγάλο πλήγμα για αυτές και αναμένουμε να δούμε την απάντηση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...