Pc Mobile Techno-Zone: Android: Γίνονται 550.000 ενεργοποιήσεις συσκευών καθημερινά! Όλα τα νέα της τεχνολογίας σε ένα blog

Σελίδες

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Android: Γίνονται 550.000 ενεργοποιήσεις συσκευών καθημερινά!

Tα τελευταία στατιστικά δεδομένα που σχετίζονται με το ποσοστό ενεργοποιήσεων Android συσκευών που πραγματοποιούνται καθημερινά σε όλο τον κόσμο, έφερε στη δημοσιότητα και μοιράστηκε με εκπροσώπους Τύπου πρόσφατα, ο διευθυντής και υπεύθυνος του τμήματος ψηφιακού περιεχομένου για την πλατφόρμα Android, Jamie Rosenberg.

Τον περασμένο Μάιο, ο επίσημος αριθμός Android συσκευών που ενεργοποιήθηκαν μέχρι εκείνη την χρονική περίοδο, ήταν 100 εκατομμύρια συσκευές. Τώρα, έξι μήνες αργότερα, ο αριθμός αυτός διπλασιάστηκε και έφτασε στα 200 εκατομμύρια. Εντυπωσιακή πρόοδος, καθώς πλέον έχει υπολογιστεί ότι ενεργοποιούνται περίπου 550.000 συσκευές παγκοσμίως σε καθημερινή βάση. Και μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για μια πλατφόρμα που κυκλοφορεί μόλις τα τελευταία τρία χρόνια!

Ωστόσο, η Google εξακολουθεί να ανακαλύπτει αλλά και να εφαρμόζει νέες τεχνικές για την προώθηση του Android, ενώ προσπαθεί συνεχώς να εξελίξει περαιτέρω τις δυνατότητες του OS με προσθήκη νέων χαρακτηριστικών και καλύτερη σχεδίαση. Με αυτή την τακτική, σίγουρα η πλατφόρμα θα συνεχίσει να ακολουθεί ανοδικούς ρυθμούς ανάπτυξης και να γίνεται ολοένα και πιο αγαπητή στους καταναλωτές.

[Πηγη]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...